SON DAKİKA
Tarih : 2020.09.14 14:43:40

Uçak Yemeklerini Özleyenler İçin Restoran Açıldı

Tayland’da bir havayolu şirketi, yeni tip corona virüs pandemisi (Covid-19) nedeniyle uçuşlarda yemek ve içecek ikramının durmasının ardından, uçak yemeklerini özleyenler için restoran açtı. Söz konusu restoran uçağın içiyle aynı dizayna sahip ve yemekler üniformalı uçuş görevlileri tarafından servis ediliyor.

UÇAK KABİNİYLE AYNI DİZAYNA SAHİP

Tayland’da faaliyet gösteren Thai Airways, yeni tip corona virüs pandemisi nedeniyle seyahat edemeyen ya da uçuşlar verilen yemekleri özleyenler için Bangkok'taki genel merkezinde uçak kabinlerinin tasarımıyla birebir aynı dizayna sahip bir restoran açtı. Havayolundan yapılan açıklamada, halka açık restoranun, şirketin logosunda yer alan mor, turuncu ve pembe uçak koltukları ve onunla özdeşleşen yemekleri uçak içi deneyimi yeniden yaratmayı amaçladığı belirtildi.

HATIRA OLARAK BİNİŞ KARTI

Thai Airways’in restoranında yemekler, üniforma giymiş mürettebat tarafından servis ediliyor. Ayrıca, müşterilere hatıra olarak bir biniş kartı veriliyor.

ŞEFLER VE KABİN EKİBİ İLGİDEN MEMNUN

Fotoğrafta Japon şef Jun Uenishi Thai Airways'in pop-up uçak temalı restoranında yemek hazırlarken görülüyor. Uenishi, müşterilerle ilk kez etkileşimde bulunduğu için farklı bir deneyim yaşadığını söyledi. Bununla birlikte Mayıs ayında iflas koruması için başvuruda bulunan havayolunun şefleri ve kabin ekibi insanların ilgisinden memnun olduklarını söyledi. Bununla birlikte, restoranın, çarşambadan cumaya faaliyet gösterdiği ve yerel saatle 09:00 ile 14:00 arasında "uluslararası yemekler" sunduğu aktarıldı.

MAYIS AYINDA İFLAS KORUMA BAŞVURUSU YAPTI

Tayland’ın ulusal havayolu, corona virüs krizi nedeniyle uçaklarının çoğunu durdurmuş ve Mayıs ayında iflas koruması için başvuruda bulunmuştu. Tayland hükümeti, havayolunun yerel iflas mahkemesinin gözetiminde yeniden yapılandırılmasına izin vereceğini açıklamıştı.

Yazarlar