SON DAKİKA
Tarih : 2017.02.23 17:18:43

Uçakta Çekilen Fotoğraflar Skandala Yol Açtı

Uçakları, hizmeti, üniformalarıyla gayet kaliteli olan 'Qatar Airways' geçtiğimiz gün skandal bir haberle gündeme oturdu. Katar'ın bayrak taşıyıcı havayolu şirketinin, uçak içinde kabin personeline ait uygunsuz 3 fotoğrafı ortaya çıktı.

Uçuş sırasında çekildiği sanılan fotoğraflarda, biri erkek biri kadın iki kabin memurunun seviştiği görüldü. Qatar Airways kabin memurlarının uçak içerisinde çekindiği uygunsuz pozların yayınlanmasının ardından, Körfez şirketinden açıklama geldi. Qatar Airways'ten yapılan açıklamada fotoğrafların eski olduğu ve personellerin işlerine son verildiği belirtildi.

İşte Qatar Habvayollarından yapılan açıklama;

Qatar Airways kabin görevlisi olarak görünen bazı kişilerin uygun olmayan fotoğraflarının sosyal medyada görüntülendiğini öğrenmiş bulunuyoruz. Bu fotoğrafların pek çok kişi tarafından görüldüğünü, endişe ve üzüntü yarattığını anlıyoruz, zira bu uygunsuz ve kabul edilemez davranışlar halen havayolumuzda çalışmakta olan kabin görevlileriyle ilişkilendirilmektedir. Bu fotoğraflar eskidir, 2013 sonuyla 2014 yılı başları arasında yayınlanmış ve dikkatimize çarpmıştır. O dönemde havayolu kendi iç araştırmalarını yapmış ve bunun sonucunda bu kişilerin işlerine son verilmiştir.

Yazarlar