SON DAKİKA
Tarih : 2017.03.21 12:44:05

Ünlü Komedyene Uçakta Verilen Bataniyeden Dışkı Çıktı

ABD'li ünlü oyuncu ve komedyen Nicole Byer yakın zamanda bulunduğu bir uçak seferinde istediği battaniyenin içerisinden dışkı çıktığını iddia etti.
 
Ünlü oyuncu ve komedyen Nicole Byer geçtiğimiz günlerde seyahat ettiği bir uçak yolculuğunda kabin ekibinden battaniye talep ettiğini ve gelen battaniyenin içerisinden dışkı çıktığını öne sürdü.
 
Nicole Byer battaniyenin resmini çekerek sosyal medya hesabı üzerinden de paylaştı.
 
Nicole Byer sosyal medyada ''Sevgili @Delta, uçuşumdaki en rezil olay meydana geldi. Battaniyemi açtım ve üzerinde dışkı var. Bu nasıl olur?'' notunu paylaştı.
 
Nicole Byer ayrıca kendisine verilen battaniyenin plastik bir filmle sarıldığını da sözlerine ekledi.
 
Nicole Byer sosyal medya üzerinden durumu anlatan paylaşımlarına şu şekilde devam etti:
 
''Diyorum ki ne rezil bir yolcu ki battaniyeye dışkısını yapabiliyor...fakat daha da kötüsü nasıl olur da personeliniz battaniyeyi katlayıp plastik bir film içerisine yerleştirebiliyor?''
 
Nicole Byer çektiği fotoğraftaki battaniyenin üzerinde tam olarak neyin bulunduğu net olarak görülmemesini de şu şekilde belirtiyor:
 
''İğrenç dışkının daha net göründüğü bir fotoğraf çekebilirdim. Fakat bu iğrenç bir dışkı ve ona daha fazla yaklaşmak istemedim.''
 

Hava yolu şirketi yapılan paylaşımlar için standart bir geri dönüş yaptı. Bunun üzerine Nicole Byer ''Şaka mı yapıyorsunuz? Tabiki kabin ekibine bilgi verdim. Duygusal olarak incindim ve dediğiniz tek şey bu mu? BATTANİYEMDE DIŞKI VARDI!'' notunu paylaştı ve ''Sanırım bundan sonraki uçuşlarımda üşüyeceğim çünkü bir daha asla battaniye kullanmayacağım, tekrar ediyorum BATTANİYEMDE DIŞKI VARDI'' diye ekledi.

Nicole Byer daha sonra paylaştığı bir başka notta da kabin ekibinin battaniye üzerinde dışkı olduğunu doğruladığını söyledi.

Olayın ardından sosyal medyada bazı kullancıcılar Nicole Byer'in iddiasına inanmadı ve çok sayıda kullanıcı ünlü komedyene yalancı notlu tweetler attı.

Hava yolu sözcüsü Brian Kruse tarafından yapılan açıklamada hava yolu şirketinin iddiaları oldukça ciddiye aldığı belirtildi. Fakat yapılan açıklamada ünlü komedyenin iddialarının doğru olup olmadığı hakkında net bir bilgi verilmedi.

Brian Kruse ''Nicole Byer ile iletişim halindeyiz, onunla çalışıyor ve durumu inceliyoruz. Daha çok bilgi toplamak için araştırmalarımız devam ediyor'' diye belirtti.

 

 

Yazarlar