SON DAKİKA

Bardağın Dolu Yanını Görmeye Çalışın

22.06.2018 16:42

Koç burcunda ilerleyen Güneş ile Oğlak burcundaki Satürn karesi ve bu kare açının Terazi burcundaki Persephone ile T-kare açı kalıbına dönüşmesi..

Güneş ve Jüpiter uyumlu açıları her ne kadar en şanslı gökyüzü görünümleri olarak bilinirse, Güneş ve Satürn karelerinin aktif olduğu zamanlar da bir o kadar depresif, olumsuz ve şanssız olarak bilinir. Birkaç gün sürecek bu etki bazı zorluklara yol açabilir evet ancak kendinizle barışık biri iseniz, engeller çıktığında üstesinden gelmek adına alternatif yollar oluşturabilir, sorumluluk duygumuzu geliştirebilir ve sonunda müthiş bir özgüven oluşturabiliriz. Kendimizi kısıtlanmış, rahat hareket edemez hissedebilir, yapmamız gerekenleri yapmak ya da gitmemiz gereken yöne doğru hamle yapmak içimizden gelmeyebilir. Diğerlerinin engel oluşturduklarını ve işimize burunlarını soktuklarını düşünmek kolaylaşır. Aslında kimse size ters davranmıyordur; sadece içinde bulunduğunuz negatif enerji ile sizler bu durumları yaratıyorsunuzdur.

Gerek fiziksel, gerek psikolojik olarak enerjinin düşük olması basit konuların bile ağırlık oluşturmasına yol açabilir. Bardağın dolu yanını görmeye çalışırsanız, zayıflıklarınızı, size korku ve endişe yaratan olayları kolaylıkla tesbit edebilir, gereğini yapmak üzere taşın altına elinizi sokabilirsiniz. Persophene etkisi ile sankı kendinizi güvende hissettiğiniz konumdan uzaklaşıyor, bilmediğiniz, afalladığınız durumlara düşüyor zannetmek de kolaylaşabilir. Özellikle ilişkilerle ilgili olarak zorluklarla ilgili mücadele etme mecburiyeti doğabilir; mesleki alanlarda soğukluklar özellikle otorite figürleri ile ilişkilerde oluşabilir. Kimsenin size elini uzatmadığını düşünmek, yaşamda hiçbir şeye sanki yetişemiyorsunuz ve zaman geçiyor algısı duyumsamak, hayatı tek başınıza göğüslemek durumundaymışsınız gibi hissetmek bu transitlerin etkisi..

Yaşamda her zaman her şey yolunda gitmez, değresif hissettiğimiz günler tabii ki olabilir; ancak bu günleri "vur başını taşlara" tarzında geçirmek, maalesef hele ki geçici etkiler olduğuna inanmamak, bizleri hareket edemez hale sokabilir. İşte bu durum tam bir korku dolu tutsaklıktır.

 

 

İletişim

Zerrin Zindancıoğlu

e-mail: zzbutik@superonline.com

twitter: @astrolozi

Facebook: https://www.facebook.com/groups/Astrolozibyzizi/

YouTube: Zerrin Zindancıoğlu

Yazarlar