SON DAKİKA
Tarih : 2023.12.13 17:59:36

Antalya’da 100. Yılda İlk Spor Lisansım Projesi Hayata Geçirildi

Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İl Sağlık Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen '100. Yılda İlk Spor Lisansım' projesi için işbirliği protokolü imzalandı. Proje kapsamında çocukların sağlıklı ve bilinçli spor yapması hedefleniyor. Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İl Sağlık Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen "100. Yılda İlk Spor Lisansım" projesi işbirliği protokolü imzalandı.

Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, spor kültürünün yaygınlaştırılması, çocukların sağlıklı ve bilinçli spor yapması amacıyla hayata geçirilen projenin protokol imza törenine, Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan, İl Milli Eğitim Müdürü Salih Kaygusuz, İl Sağlık Müdürü Oğuz Karahan katıldı. Açıklamada görüşlerine yer verilen İl Milli Eğitim Müdürü Kaygusuz, sporun tabana yayılması noktasında paydaşlarla birçok proje geliştirdiklerini belirtti.

Spor bilincine, spor kültürüne yönelik ciddi projelerinden birinin de "100. Yılda İlk Spor Lisansım" olduğunu bildiren Kaygusuz, "Biz okullarımızda çocuklarımızın sportif faaliyetler içerisinde olması ve lisanlı bir sporcu yetişmesi için gayretli çalışmalarımız var. Spor seferberliğini başlattığımız bu projenin Antalya'mıza ve tüm öğrencilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum." ifadesini kullandı.

Yazarlar