SON DAKİKA
Tarih : 2020.03.16 18:41:20

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy: Özel Tiyatrolara Destek Olacağız

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, özel tiyatroların temsilcileriyle İstanbul'daki bakanlık ofisinde bir araya geldi. Toplantı sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Ersoy, corona virüsünden etkilenen özel tiyatrolara destek olacaklarını açıkladı. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, İstanbul’daki Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı’nda özel tiyatroların temsilcileriyle bir araya geldi.

Bakan Ersoy, toplantının ardından önemli açıklamalarda bulundu. Turizm sektörüyle ilgili bir destek paketi üzerine çalıştıklarını belirten Ersoy, “Perşembe günü sektör temsilcileri ve STK başkanlarıyla toplantı gerçekleştirdik. Onlardan gelen istekler ve talepler doğrultusunda hemen akabinde Hazine ve Maliye Bakanlığımızla bir toplantı yaparak bu istekleri ve konuları tartıştık” dedi.

DHA’nın haberine göre; Bakan Ersoy, destek paketinin bir hafta içinde açıklanacağını ifade ederek, “Herhangi bir gecikme söz konusu değil. Önümüzdeki hafta içinde turizm sektörü destek paketini açıklayacağız” şeklinde konuştu.

Yazarlar