SON DAKİKA
Tarih : 2017.02.28 12:08:49

Şenol Güneş: ’F.Bahçe ve G.Saray Çok Üeride Kaldı’

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, Galatasaray'ı deplasmanda 1-0 mağlup ettikleri mücadele sonrasında şampiyonluk yarışı, Fenerbahçe ve Galatasaray hakkında önemli açıklamalarda bulundu.
 
 
İşte Şenol Güneş'in açıklamaları;
 
Taraftarını arkasına almış bir Galatasaray ile oynuyorduk. Onlar için olmazsa olmaz bir maç oldu. Bizim için 22. hafta bir maçıydı ama derbiyi kazanıp şampiyonluk yolunda emin adımlarla gidiyoruz. Oyuncularımla gurur duyuyorum. Pas hatalarımız oldu ama iyi mücadele ettik. Galatasaray zor bir dönemden geçiyor. Arayışları var ve biz bunlar varken Galatasaray ile karşılaştık.
 
MÜCADELE EDİLMESİ GEREKİYOR
Futbol konuşma olarak zenginleşiyor. Herkes bir şeyler söyliyebilir ama ben bu tarafta değilim. İddia, yorum, bu tarafta değilim. İşin gerçeği biz oynadığımız oyunla kazanarak 3 puan almalıydık ve bunu başardık. Gayet iyiyiz. Biz şu an sadece diğer takımlardan öne geçtik ama arkamızda Başakşehir var. Lig yarışında Başakşehir ikinci sırada diğer takımların ikinci olma şansı yok mu? Bunun mücadelesi verilmedi. Biz daha iyi olmalıyız. Oyun adına en güzel şeyleri sunmalıyız. Bugün iyi şeyler yapıyoruz yarın da yapmalıyız ama yarın aynı şeyleri yaparsak hoş olmaz üstüne koyarak gitmemiz gerekiyor.
 
G.SARAY VE F.BAHÇE AÇIKLAMASI
Koptu diye bir şey yok. Çok geride kaldılar ama zorlamaları gerekiyor. Bizim içni Başakşehir var onun arkasında Galatasaray ve Fenebrahçe var. Sadece şampiyonluk yarışı için yapılanlar çok yanlış. Bu sezon şampiyonluk gitti hemen yeni yapılanma yapılsın bu çok yanlış.

 

Yazarlar